Az M3-as autópályán, Budapest felé a Nagyfüged, Ludas csomópontnál aszfaltoznak. A 90-es és a 100-as kilométer között Budapest felé csak az ellenkező oldal belső sávja járható, ezért és az erős forgalom miatt a terelés előtt 4-5 kilométeres torlódás alakult ki – írja az Útinform. 

Mindenszentek miatt országszerte, de különösen a temetők környékén, a szokásosnál erősebb járműmozgás tapasztalható.

Az M7-es autópályán, Balatonfenyves térségében megváltozott a terelés, a 154-es és 162-es km között a Letenye felé vezető oldal van zárva. A forgalom az ellenkező oldalon, egy-egy sávon halad.

Letenye felé a Táskai pihenőhely nem használható, a főváros felé viszont már igen. Fontos, hogy a 160-as jelű Balatonfenyves csomópontban az ágzárások fennmaradtak, így jelenleg egyik oldalon sem lehet le- és felhajtani.

A Duna magyar-szlovák szakaszán újra közlekedik a Neszmély és a Dunaradvány közötti komp.

Az alsó szakaszon pedig Csongrád és Csépa között a nagy mennyiségű uszadék miatt szünetel a komp forgalom, de a pontonhíd sem üzemel.

A Tisza felső szakaszán, Tiszadob és Tiszalúc között a pontonhíd újra üzemel.

Baleset miatt nem járnak a vonatok Dunakeszi és Göd között

 

Vonattal ütközött egy gépkocsi Dunakeszi és Göd között szerda délután, a helyszínelés és a műszaki mentés idején mindkét vágányon szünetel a forgalom – közölte a Mávinform.

Mint írták, a baleset miatt a Budapest-Vác-Szob vonalon jelentős késésekre kell számítani. Tájékoztatásuk szerint a fény- és felsorompó jól működött a vasúti átjáróban.

Leáll a Déli pályaudvar

A Déli pályaudvaron komplex karbantartást végeznek: szünetelni fog a vonatforgalom az állomáson, a vonatok nagy része a Déli pályaudvar helyett Budapest-Kelenföldre érkezik és onnan is indul. Bővebben --->