A Csepeli Strandfürdőben mindig ősszel és tavasszal tartanak egy-egy karbantartási leállást, amelynek során lefedik az úszómedencét, illetve tavasszal lebontják a sátrat.

A sátor lebontása miatt április 29-től, azaz hétfőtől zárva tart a termálvizes strand a Termál Online cikke szerint. Május 18-án megtartják a szokásos családi sportnapot, a strandfürdő pedig május 19-én nyit újra.

A Dagály Gyógyfürdőben eközben ismertették az új jegyárakat, amelyek május elsejétől kezdődően lépnek életbe. A gyógyfürdőben legutóbb tavaly nyáron változtak az árak, sok más fürdővel ellentétben itt nem történt áremelés az év elején.

Jelenleg egy felnőtt napijegy hétköznap 3400 forintba, hétvégén 3700 forintba kerül. Ez szerdától 3800 és 4100 forintra emelkedik. 

Gyerekek, diákok, nyugdíjasok esetében a hétköznapi belépő ára most 2300 forint, a hétvégi 2900 forint. Május elsejétől ez 2500, illetve 3200 forintra drágul.

A wellness részleg használatáért pedig 1000 forint helyett 1200 forintot kell majd fizetni május 1-jétől. A teljes árlista az NSÜ oldalán tekinthető meg.

Komoly változás a fürdőkben, ne megszokás szerint menjen

A töltő-ürítő rendszerben működtetett gyógyvizes medencéknél mostantól nem használhatók a vízfelszín feletti élményelemek. A modernebb technológiájú medencéknél azonban továbbra is működhetnek a nyakzuhanyok, vízköpők.