AUD/USD

A devizapár 4 órás grafikonján a gyertyák egy szűkülő csatornát alkotnak, melynek a közepén tartózkodik az árfolyam. Még akár néhány napig azt várhatjuk, hogy ebben a csatornában mozgolódjon az árfolyam, viszont, amikor végre kitör a "fogságból", akkor heves, a kitörés irányában történő mozgásokra számíthatunk.

AUD/USD 4 órás grafikonja

Az AUD/USD árfolyamváltozásából Ön is profitálhat az Alfatrader szolgáltatásunkon keresztül, ahol kedvező spreadek mellett kereskedhet a devizapárokkal, valamint indexekkel is,

GBP/USD

Az angol font és az amerikai dollár keresztárfolyamának alakulása izgalmas lehetőségekkel kecsegtet a szűkülő trendcsatornából való kitörés után. Az árfolyam változásában visszatesztelést láthatunk, melyben a dollár megerősítheti trendfordító szándékát.

GBP/USD órás grafikonja

A grafikonok elemzését Ön is könnyedén elkészítheti a Trading Station II-es kereskedési felület Marketscope grafikonrajzolójában.
GBP/CHF

Hatalmi harcot víz az angol font a svájci frankkal szemben, mert 6 napja nem sikerül jelentősebben egyiknek sem elmozdulnia a szűken oldalazó sávból. Amikor sikerül túljutnunk a holtponton és az árfolyam elindul az egyik irányba, úgy jelentősebb mozgásokat várhatunk.

GBP/CHF órás grafikonja