SP500
Bár az amerikai részvényindex az S&P500 gyönyörű felfelé ívelő trendet tudhatott maga mögött, most elkezdődni látszik a korrekció. A napi grafikont vizsgálva, megállapítható, hogy a december óta tartó emelkedő trendvonal megtörni látszik. Érdemes lehet elgondolkodni vételi pozícióink zárásán, valamint eladási pozíciók nyitásán.

S&P500 napi grafikonja

Az órás grafikonon már egy kicsit tisztább kép rajzolódik ki elénk, ugyanis még egy dupla csúcsot is láthatunk, valamint azt is, hogy a napi grafikon kitörését az árfolyam visszatesztelte, majd onnan indult el tovább.

S&P500 órás grafikonja

Kereskedjen Ön is az Alfatrader kereskedési rendszerében kedvező díjak mellett az S&P500 index-szel, második árjegyzés nélkül.

DAX
A német piac egy nappal megelőzi az amerikai piacot, ugyanis már a második eső napot láthatjuk tőle. Az esésből még mindig nem fogyott ki a kraft, hiszen a következő támaszvonal 6600-nál foghatja meg az árfolyamcsökkenést.

DAX napos grafikonja


Az órás grafikonon is nagyon hasonló képet láthatunk, viszont az árfolyam a visszatesztelés során nem jutott vissza a korábbi trendvonalig. Ahogy a napos grafikonon is látszik, még mindig eshet komolyabb fékező erő nélkül az árfolyam 6600 pontig.

DAX órás grafikonja

Az S&P500-szal és a DAX indexxel Ön is kereskedhet második árjegyzés nélkül az Alfatrader kereskedési rendszereiben.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.