"Ahol tehát két csillag van, ott tud három is lenni" - mondta a Dining Guide szaklapnak adott - a portfolio.hu által idézett - interjújában Fekete Marcell, a két Michelin-csillaggal rendelkező budapesti Onyx éttermet működtető Gerbeaud F&B (food and beverage) igazgatója.
Az étterem célja a harmadik Michelin-csillag megszerzése, az ehhez szükséges munkát már megkezdték, de idő kell hozzá. A fejlesztések keretében felújítják az Onyxot, átalakul a belső tér, új "séfkaraktert" és letisztult konyhafilozófiát fog tükrözni az étterem.
Jelenleg a magyar éttermek közül egyedül az Onyx rendelkezik két Michelin-csillaggal. Egy csillagja van a Costesnek, a Costes Downtownnak, a Borkonyhának, a Babelnek és a Standnak.
Gazdasági hírek azonnal, egy érintéssel
Töltse le az Economx app-ot, hogy mindig időben értesülhessen a gazdasági és pénzügyi világ eseményeiről!
Kérjen értesítést a legfontosabb hírekről!
Legolvasottabb

Abszurd, ami a kórházakban történik, kitálalt egy gyógyszerész

Óriási botrány lehet Európában, ha kiderül, hogy ez tényleg megtörtént Romániában

Kiesett egy bíboros a konklávéból, előkerültek Ferenc pápa levelei

Drámai lejtmenet: Magyarország egyedül maradt a V4-ek között

Már tárgyalnak a kínaiak a németországi autógyárak felvásárlásáról

Döntött az EU: kőkemény tilalmat vezetnek be ezeknél az étrend-kiegészítőknél

Komoly lökést kaphat a Balaton május elsején

Nem csillog olyan fényesen az arany, az olaj ára pedig egyenesen bezuhant

Elképesztő fordulat: Nagy Mártonnak igaza lesz a GDP-vel, már nem kell sokat várni rá
