"Ahol tehát két csillag van, ott tud három is lenni" - mondta a Dining Guide szaklapnak adott - a portfolio.hu által idézett - interjújában Fekete Marcell, a két Michelin-csillaggal rendelkező budapesti Onyx éttermet működtető Gerbeaud F&B (food and beverage) igazgatója.
Az étterem célja a harmadik Michelin-csillag megszerzése, az ehhez szükséges munkát már megkezdték, de idő kell hozzá. A fejlesztések keretében felújítják az Onyxot, átalakul a belső tér, új "séfkaraktert" és letisztult konyhafilozófiát fog tükrözni az étterem.
Jelenleg a magyar éttermek közül egyedül az Onyx rendelkezik két Michelin-csillaggal. Egy csillagja van a Costesnek, a Costes Downtownnak, a Borkonyhának, a Babelnek és a Standnak.
Legolvasottabb

Rabszolgamunka az osztrák földeken: nagy árat fizethet, aki a szomszédban keresi a szerencséjét

Lassan elfelejtenek minket: a magyar vendéglátóhelyekről kidobták a gulyást meg a pörköltet

Fokozódik a rettegés, az illegális bevándorlók már boltba se mernek menni

Megvan a fekete doboz, kiderül az utolsó 30 másodperc titka

Halálosan mérgező halak riogatják a turistákat az Adrián

Újabb hétvégi rémálom a Balatonnál: szinte minden megtörtént, ami rosszul sülhet el

"Az ott füst? Nem, szúnyogfelhő" - 30 éve nem volt ekkora rajzás a Balatonnál

Egyre csökken a munkaidő Európában, de hol állunk, mi magyarok?

Ön tudja, mennyibe kerül most a Balaton déli partján egy impozáns ingatlan?
