"Ahol tehát két csillag van, ott tud három is lenni" - mondta a Dining Guide szaklapnak adott - a portfolio.hu által idézett - interjújában Fekete Marcell, a két Michelin-csillaggal rendelkező budapesti Onyx éttermet működtető Gerbeaud F&B (food and beverage) igazgatója.
Az étterem célja a harmadik Michelin-csillag megszerzése, az ehhez szükséges munkát már megkezdték, de idő kell hozzá. A fejlesztések keretében felújítják az Onyxot, átalakul a belső tér, új "séfkaraktert" és letisztult konyhafilozófiát fog tükrözni az étterem.
Jelenleg a magyar éttermek közül egyedül az Onyx rendelkezik két Michelin-csillaggal. Egy csillagja van a Costesnek, a Costes Downtownnak, a Borkonyhának, a Babelnek és a Standnak.
Legolvasottabb

Újabb hétvégi rémálom a Balatonnál: szinte minden megtörtént, ami rosszul sülhet el

Jobb, ha nem kapcsoljuk be a klímát ebben az esetben: sokkal többet árthat, mint használ

Megvan a fekete doboz, kiderül az utolsó 30 másodperc titka

Egy vagyont érhetnek ezek a telefonok, ha nálunk is lapul egy belőlük

Csődbe ment a Revolut riválisa, egy stadion árát égettek el a pénzküldő alkalmazásra

Döbbenten nézték az utasok a munka közben kötögető és videókat néző metróvezetőt – videó

Pont ez a gép repült el a paksi atomerőmű felett – most már tudjuk, mi történt utána

Másfél évig gyúrt rá a forint, végül sikerült a mutatvány

Durvul a keleti nyitás: ez a magyar város lesz a kínaiak központja
