"Ahol tehát két csillag van, ott tud három is lenni" - mondta a Dining Guide szaklapnak adott - a portfolio.hu által idézett - interjújában Fekete Marcell, a két Michelin-csillaggal rendelkező budapesti Onyx éttermet működtető Gerbeaud F&B (food and beverage) igazgatója.
Az étterem célja a harmadik Michelin-csillag megszerzése, az ehhez szükséges munkát már megkezdték, de idő kell hozzá. A fejlesztések keretében felújítják az Onyxot, átalakul a belső tér, új "séfkaraktert" és letisztult konyhafilozófiát fog tükrözni az étterem.
Jelenleg a magyar éttermek közül egyedül az Onyx rendelkezik két Michelin-csillaggal. Egy csillagja van a Costesnek, a Costes Downtownnak, a Borkonyhának, a Babelnek és a Standnak.
Gazdasági hírek azonnal,
egy érintéssel
Töltse le az Economx app-ot, hogy mindig időben értesülhessen a gazdasági és pénzügyi világ eseményeiről!
Kérjen értesítést a legfontosabb hírekről!
Legolvasottabb
Parajd után itt a következő katasztrófa: eltűnt egy falu a föld színéről

Beszóltak a nyugdíjasok a kormánynak: alamizsnautalvány helyett méltó nyugdíjat akarnak

Hamarosan nem házasodhatnak össze sem az unokatestvérek, sem a kiskorúak

Kommandósok rohanták le a Nagybani piacot

Kilencven százalékos bukó után jött a fordulat – ez lehet az év tőzsdei sztorija

Ledobták az év csalását Magyarországon, a netflixesek tegyenek félre mindent

Orbán Viktor szövetségese begurult és fenyeget: azonnal zárják a határokat!

Rengeteg pénz ugrik, ha nem lép a magyar kormány, milliárdok mehetnek a levesbe

Széttrollkodná Budapestet az egyik polgármester, hogy Orbánnak is feltűnjön, mit tett
