Hangsúlyozottan csapatban, mind a tizenöt győri választókerületben állítanak jelöltet, azonban, hogy rajta kívül kiről van még szó, az egyelőre nem derült ki.  

Úgy gondolom, hogy olyan Győrt kell építenünk, amilyen 2006 és 2019 között volt
– mondta el Borkai Zsolt a lakásában felvett videóban. 

Tavaly szeptemberben igencsak magabiztos kijelentést tett a korábbi botránya miatt 2019-ben lemondó Borkai Zsolt, amikor arról megjegyezte: „Engem visszasírnak a győriek”


A 24.hu-nak adott interjújában azt is hozzátette: tudja, hogy nem lesz egyszerű a kampányidőszak, valamint kitért arra is: mocskos kampányra számít. Igaz ő sem kímélte a jelenlegi városvezetést, különösen utódját, Dézsi Csaba Andrást: „Nem szakemberekkel vette körül magát a jelenlegi városvezetés, hanem gyakran olyanokkal, akik maguk se tudták, hogy mit csinálnak” – mondta Borkai Zsolt.

Győr jelenlegi polgármesterének újraindulását még nem jelentette be a Fidesz. Borkain kívül hivatalosan csak Pintér Bence újságíró jelentette be az indulását. Ő a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület színeiben indul, a Momentum támogatásával.

Borkai Zsolt: Ez mérhetetlen aljasság

A volt győri polgármester nem biztos abban, hogy a Fidesz mindent megtett annak érdekében, hogy az adriai orgiából ne legyen ekkora balhé. >>>