USD/JPY

Az amerikai dollár árfolyama az órás grafikonon kitört az eső trendvonalából, majd vissza is tesztelte azt. Így érdemes lehetett most vételt nyitnunk az órás grafikonon néhány pip profit reményében igen szűk stoppal.

USD/JPY órás grafikon


Próbálja ki Ön is magát az Alfatrader szolgáltatásunkon keresztül, ahol szűk stoppok segítségével kereskedhet.

USD/HUF

A forint az amerikai dollárral szemben erősödött egészen a trend aljáig, ahol a trendvonal nem engedi tovább erősödni a magyar fizetőeszközt és visszakanyarintotta azt, mely így továbbra is az emelkedő trendcsatornájában maradt és vételi lehetőséget biztosított nekünk a rövidtávú trendvonalból való kitöréskor.

USD/HUF órás grafikon


A forint devizapárokkal piacvezető spreadek segítségével kereskedhet az Alfatradernél! Próbálja ki Ön is!

EUR/HUF

A forint az euróval szemben is gyengült az elmúlt néhány hétben. Most viszont lehetőség kínálkozott arra, hogy az óráson mutatkozó trendvonal letörésével erősödjön a magyar fizetőeszköz egy kicsit. Az árfolyam most épp visszateszteli a korábbi trendvonalat, így amennyiben a trendvonal alatt fordulni tud az erősödés irányába, úgy további erősödésre számíthatunk rövid távon.

EUR/HUF órás grafikon

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!