Az ingyenes regisztráció után az érdeklődők saját vagyonuk kockáztatása nélkül, kétmillió forint virtuális kezdőtőkével próbálhatják ki a tőzsdei üzletkötést, és kockázatmentesen tehetik próbára befektetési stratégiájukat. A játék segítségével a vállalkozó kedvű játékosok bepillantást kaphatnak a tőzsdei kereskedés gyakorlatába.

Noha a válság hatására az emberek nagy része tudatosabban figyel pénzügyeire és a családi költségvetésre, ugyanakkor a megfelelő pénzügyi műveltséghez szükséges ismeretek még bővítésre szorulnak, így a játék elindításával a BÉT egyik fő célja a hazai befektetői bázis további erősítése és a pénzügyi oktatás - idézi a közlemény Katona Zsoltot, a BÉT vezérigazgatóját.

A regisztráció már elindult a www.bet.hu/tozsdejatek oldalon. A játék végén a legnagyobb hozamot elérő játékosok értékes nyereményeket kapnak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!