EUR/HUF

A tegnapi nap folyamán jelentőset lódult a forint, miközben a korábbi 298 körüli ellenállásból kitört az árfolyam, beleütközött a 300 körüli támaszból lett ellenállásba. Így akár egy néhány napos forint erősödést is várhatunk az euróval szemben. Amennyiben az árfolyamnak sikerül áttörnie a 300-as lélektani határt, úgy 305-ig különösebb akadály nélkül elszáguldhat az árfolyam.

EUR/HUF napos grafikon

A grafikont Ön is könnyűszerrel elkészítheti Alfatrader szolgáltatásunk Trading Station II-es kereskedési platformjában.

A grafikont 4 órásra váltva megfigyelhetjük az elmúlt néhány nap emelkedésének támaszt nyújtó trendvonalát, amely addig, amíg az árfolyam e fölött marad, óvva int minket hosszabb távú eladási pozíció nyitásától.

EUR/HUF 4 órás grafikon


USD/HUF

A dollárral szemben is gyengült a forint az utóbbi néhány napban, de a mai nap során esésnek indult az árfolyam, holott a napos grafikonon egyelőre nincs semmilyen komolyabb ellenállás. Jelenleg a napi grafikonon nem kapunk beszállásra jelet, hacsak a következő komolyabb ellenállást le nem győzi az árfolyam.

USD/HUF napi grafikon

Tudta Ön, hogy az árfolyamok változásából Ön is könnyen profitálhat? Próbálja ki Alfatrader szolgáltatásunkat!

A 4 órás grafikonon egy szűkülő csatorna kialakulását figyelhetjük meg, mely között az elmúlt időben tartózkodott. Amikor az emelkedő trendvonalat letöri az árfolyam, akkor kiváló kereskedési lehetőséget kaphatunk, a devizapár eladására.

USD/HUF 4 órás grafikon

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!