EURUSD
Az egyik legnépszerûbb devizapár nem hiába olyan népszerû, ugyanis szinte mindig találunk rajta technikai szempontból jó beszállókat. Most is éppen egy szép formáció alakul egy emelkedő háromszög formájában, melynek az alját egy 3 érintõs emelkedõ trendvonal adja, míg a tetejét az 1,3370 környékén elhelyezkedõ ellenállás vonal jelenti. A kockázatvállalóbbak akár a kitöréskor (1,3388)-nál megvehetik az EURUSD-t, míg a kockázatkerülõk a visszateszteléskor léphetnek vételi pozícióba. Stop szintünket érdemes egy korábbi mélypont alá meghatároznunk, melyhez jelenleg az 1,3270-es szint tûnik a legjobb választásnak. Profitunkat pedig elõzetesen az 1,3515-ös szinthez határozhatjuk meg.


EUR/USD órás grafikonja


Az EUR/USD-vel Ön is könnyedén kereskedhet akár a grafikonból is az Alfatradernél.



AUD/USD
Az ausztrál/amerikai dollár devizapáron is egy emelkedő háromszög kialakulására van esélyamely az órás grafikonon is kitûnõen látszik. Az alakzat támasztékát egy emelkedõ trendvonal jelenti, melyet a grafikonon könnyen észrevehető. Az alakzat felsõ szárát pedig az 1,04446-os ellenállásvonal adja. Vételi jelzést már akár a következõ órában is kaphatunk, amennyiben az árfolyam felfelé áttöri a rövidtávú trendvonalat. A stop szintünket a korábbi mélypont alatt helyezhetjük el (1,0365-nél). Újabb kereskedési lehetõséget kaphatunk a devizapáron, amikor a későbbiekben a háromszögbő kitör az árfolyam, tehát áttöri az említett ellenállási szintet.

AUD/USD órás grafikonja

A grafikonokat Ön is könnyedén leelemezheti az Alfatrader Trading Station II-es kereskedési platformjában.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!