EUR/USD
A devizapárban továbbra sem csalódunk, ami a szép, olvasható grafikont jelenti. A kamatdöntést háromszöggel várja, melynek felső száraként az 1,3212 környékén található ellenállás vonal szolgál, míg alulról az emelkedő trendvonal támogatja az árfolyamot. A háromszögből való kitörés esetén még mindig érdemes óvatosnak lennünk, hiszen a felső trendvonal még mindig ellenállhat az emelkedésnek.

EUR/USD órás grafikon

A grafikont Ön is könnyedén leelemezheti a Trading Station II-es kereskedési platform Marketscope grafikonrajzolójában.

USD/CHF
Az amerikai dollár és a svájci frank keresztárfolyamának alakulása is élesen tükrözi a kamatdöntés előtti feszült várakozást. Az órás grafikonon itt is egy háromszöget figyelhetünk meg, mely lefelé mutat. A felső szárat egy csökkenő trendvonal rajzolja a grafikonra, míg alsó szárként a 0,9093 környéki támaszzóna jelenik meg. Ennek letörése esetén eladási pozícióban érdemes gondolkoznunk.

USD/CHF órás grafikon

Az amerikai dollár/svájci frank keresztárfolyamának változását Alfatrader szolgáltatásunkban Ön is lekereskedheti.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsít!

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!