EUR/CHF
Annak ellenére, hogy az EUR/CHF árfolyamát a svájci jegybank rögzítette, az árfolyam mozgása még nem halt be. Aki képes túllátni az árfolyamrögzítés határain, az még mindig remek lehetőséget találhat az árfolyamváltozásokban. Az elmúlt néhány napban például egy háromszög alakul, amelyből kitörés esetén jelet kaphatunk pozíciónyitásra szűk stop lehetőséggel.

EUR/CHF órás grafikon

Az EUR/CHF árfolyamváltozásából alacsony költségek mellett Ön is profitálhat Alfatrader szolgáltatásunkon!

EUR/AUD
Az EUR/AUD órás grafikonján a csökkenő trendvonalból kitört az árfolyam, amit most visszatesztelésre várhatunk. Amennyiben ez megtörténik és az árfolyam tovább indul felfelé, akkor további emelkedést várhatunk az árfolyamtól.

EUR/AUD órás grafikon

Az EUR/AUD grafikonját Ön is leelemezheti a Trading Station II-es grafikonrajzolóban.

A cikk saját szolgáltatást népszerűsít!

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!