Czibere Ákos, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint miután a Magyar Telekom és a Mol részvényre is kedvező célármódosítás érkezett a lengyel PRO Banktól, felülteljesítettek.

Ez a BUX-ot is felhúzta, ami 0,13 százalékos emelkedéssel 67 957,08 ponton zárt.

Emellett a Delta részvényei is folytatták az emelkedés a közepes kapitalizációjú részvények közül, a hétfőn elindított sajátrészvény-vásárlások hírére.

Így a keddi zárásra a Mol 34 forinttal, 1,12 százalékkal 3070 forintra, míg a Magyar Telekom árfolyama 3 forinttal, 0,31 százalékkal 963 forintra nőtt. Ugyanakkor az OTP-részvények ára 80 forinttal, 0,45 százalékkal 17 880 forintra, a Richter-papírok árfolyama 10 forinttal, 0,11 százalékkal 9100 forintra esett.

A BUMIX 0,47 százalékos emelkedéssel zárt keddhez képest.

Durva internetes csalások érkeztek az elszabaduló inflációval, vagyonok égtek el

Visszatért az infláció Japánban, a tőzsde menetel és az emberek elkezdtek tömegesen befektetni. Azonban ezzel párhuzamosan elképesztő módon megnőtt a tapasztalatlan japánokat lehúzó internetes befektetési csalások mennyisége, aminek most már a kormány próbál valahogy gátat vetni.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább→

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!