Az AKKO Invest árbevétele közel a százszorosára ugrott tavalyihoz képest. Az emelkedés elsősorban a magyar ingatlanüzemeltetői és szolgáltatói piac szempontjából meghatározó NEO Property Services Zrt. február végi felvásárlásának köszönhető, ami a tavalyi után az idei első fél évben is rekord árbevételt, valamint eredményt ért el – közölte a tőzsde cég.

A Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett társaság első féléves árbevétele 85 millió forintról 7,8 milliárd forintra, adózás előtti eredménye közel a húszszorosára, 438 millió forintra ugrott, míg teljes átfogó eredménye a tavalyi 5 millió forint veszteségről 324 millió forintos nyereségre emelkedett.

A menedzsment várakozása szerint tartható az az üzleti tervben megfogalmazott cél, amely szerint a társaság idei nyeresége meghaladja a 2020-as évét

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!