A Nordic Blockchain Association (NBA) az északi országok legnagyobb Web3 hálózatát igyekszik előmozdítani. A tagság célja, hogy a proaktív vezetőket és a vállalkozásokat egyesítse a rendezvények és a szabályozási munka által, továbbá a blokklánc-technológia fenntartható és felelős működését is támogatni kívánja – írja közleményében a Neunmann Technológiai Platform.

skandináv térség technológiailag fejlett megoldásokat, nemzetközi pályázatokat és tapasztalt partnereket kínál a magyar vállalkozások számára, ebből adódóan a Blockchain Koalíció és az NBA közös céljainak egyike, hogy elősegítse a technológiai gazdasági haszonsítását.

A kooperáció elmélyítése érdekében a Koalíció és a nonprofit szervezet aláírta a Memorandum of Understandinget Koppenhágában, ünnepélyes keretek között.

Új magyar fejlesztés érkezett a kriptopiacra

Magyar blokkláncfejlesztők ötlete nyomán és közreműködésének köszönhetően 15 ország több mint 7000 aktív felhasználójával startolt el a Mosaic Alpha Platform. Az iOS és Android felületre is optimalizált, kriptokosarak vásárlását támogató applikáció révén olyan új online felület született, amely lehetővé teszi az átlagos pénzügyi ismeretekkel rendelkező felhasználók számára is a gyors, átlátható, felhasználóbarát és biztonságos menedzselést.
Bővebben--->