Csak kevesen juthattak eddig a száz méter magas Megyeri-híd tetejére. Most azonban Pécsi Norbert Sándor a Magyar Közút Nonprofit Kft. kommunikációs vezetője egy itt is megtekinthető exkluzív online bejárást tartott az érdeklődőknek, és kívül-belül, mindenhonnan megmutatta nappal és éjszaka is a hidat.

@magyarkozut Csak kevesen juthattak eddig a 100 méter magas Megyeri-híd tetejére. Most @Pécsi Norbert Sándor kommunikációs vezetőnk egy exkluzív bejárást tart nektek, és kívül-belül, mindenhonnan megmutatja nektek nappal és éjszaka is a hidat. #magyarkozut #nekedbe #fyp #megyerihíd ♬ Aesthetic - Tollan Kim

A kisfilmből kiderül, hogy a pilon tetejéről ellátni Budakalászig, Dunakesziig, de tiszta időben a Pilis és Budapest is látszik.

A kommentelők közül többen kedvet is kaptak, hogy felmenjenek a híd tartópillérének tetejére, de a kommunikációs vezető lehűtötte a reményeiket.

Ahogy megírtuk, ma még, vagyis december 26-án sötétedéstől holnap hajnalig lehet megnézni a zöldre festett pilonokat, majd szilveszter idején, december 30-tól január 1-ig újra kivilágítják a Megyeri hidat.