Augusztus 3-tól az Auchan az egész országban házhoz viszi az otthonról leadott rendeléseket. Több mint 21 ezer online kapható termékből lehet válogatni, kényelmesen és érintésmentesen. A tartós élelmiszereken, borokon, alkoholos italokon, bio vagy organikus élelmiszereken, nemzetközi termékeken kívül a különféle elektronikai cikkek és a szezonális kínálat is szerepel az online választékban, például az iskolakezdésre készülve az áruházlánc tanszerválasztékából már házhoz is lehet rendelni - sorolják a közleményben az elérhető árukat.

Az online kínálatban szerepelnek a minőségi sajátmárkás termékek és az egészségtudatos fogyasztói igényeket kielégítő több mint száz termék, köztük a mentes élelmiszerek.

Az országos kiterjesztés mellett az Auchan azt is vállalja, hogy nagyon rövid, akár egy napos szállítási idővel viszi ki a rendeléseket, ha a megrendelés 14 óra előtt érkezik meg.

Az áruház online felületén kategóriák szerint lehet válogatni. A fő kategóriák mellett, mint például az élelmiszerek, háztartási kellékek, játék, sport és szabadidő, olyan alkategóriákkal lehet pontosítani a keresést, mint a szépségápolás, papír és írószer, állateledel vagy éppen a barkácstermék. A kategorizálással és az azonos terméktípusba tartozó cikkek összehasonlításával lehet választani a kínálatból.

A házhozszállítás idejéről egy három órás időintervallum megadásával értesíti a vásárlókat az áruházlánc szállítmányozási partnere - közölte a vállalat.