A Kozma István Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány (KIMBA) eláll attól a szándékától, hogy a csepeli, Hollandi út 10. szám alatti Ifjúsági Táborba sportkollégiumot építsen – idézia Csepel.info hírét a Hvg.hu.

A csepeli Kis-Duna-partjára,  a Németh Szilárd-féle Kozma István Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány (KIMBA) épített volna kollégiumot, azonban a terület eladását a csepeli képviselő-testület elutasította.

A fideszes vezetésű csepeli önkormányzat többször is megtagadta, hogy a területet átadják. Borbély Lénárd, a kerület fideszes polgármestere a helyszínről közvélemény-kutatást is végeztetett, amiből kiderült, hogy a helyiek 84,4 százaléka elutasította a terveket.

Január végén Németh Szilárd számonkérte a Facebookon Borbélyt, amiért a KIMBA nem kapja meg a területet. Akkor a csepeli polgármester kommentben reagált: megírta, hogy a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia Kollégiuma 100 százalékos kormányzati támogatásból már megvalósult. 2021. augusztus 31-én adták át, valamint megismételte, hogy a kérést a csepeli önkormányzat testülete elutasította.

Az ifjúsági tábor fejlesztése a lap szerint közösségi fejlesztésben valósulhat meg.