Újabb 14 ezer négyzetméteres raktár- és irodaépülettel bővült a szigetszentmiklósi Sziget II – írja közleményében a Prologis. A logisztikai ingatlanfejlesztő azonban nem áll le: már meg is kezdték az újabb beruházás munkálatait a 110 ezer négyzetméternyi beépíthetőségi kapacitással bíró parkban. "A Szigetszentmiklóstól néhány kilométerre fekvő logisztikai központban több mint 18 ezer négyzetméter beépítése már folyamatban van” – mondta Szoboszlay Máté, a Prologis magyarországi tőkeallokációs igazgatója.

A Sziget II kiemelkedően jó elhelyezkedésének és energiatakarékos megoldásainak köszönheti népszerűségét a bérlők körében. Az első épülethez gyorsan találtak bérlőket, és az újabban átadott 14 ezer négyzetméteres épületre is vannak érdeklődők – mondta Hunyadi Zsuzsanna, a Prologis Magyarország bérbeadásért és ügyfélelégedettségért felelős igazgatója.

A logisztikai park Budapest belvárosától 17 kilométerre délre, Szigetszentmiklós területén, az M0-ás autópálya mellett található. Az autópálya gyors és hatékony hozzáférést biztosít a nemzetközi repülőtérhez, valamint az M1-es, az M7-es és az M5-ös autópályákhoz, tehát a park ideális stratégiai helyszínt kínál a disztribúciós tevékenységekhez.