Több mint nyolc kilogrammnyi kábítószergyanús zöld növényi származékot foglaltak le a csornai rendőrök egy környékbeli lakosnál - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a rendőrök február 8-án egy családi háznál intézkedtek, miután információt kaptak arról, hogy az ott lakó férfi kábítószert tart az otthonában. A kutatás során a ház mögötti garázsban vödrökben tárolva, több mint nyolc kilogrammnyi kábítószergyanús növényi törmeléket, illetve a drog porciózásához szükséges eszközöket találtak.

A férfit a nyomozók előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, és javaslatot tettek a letartóztatására, amelyet az illetékes járásbíróság elrendelt.

Az ügyben a rendőrség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-birtoklás bűntettének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Január végén már annyira pörgött Hajdú-Biharban a drogbiznisz, hogy lecsapott a TEK.
Csaknem háromezer adag, összesen 15 millió forintnyi értékű kábítószerre bukkant a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság. Erről itt írtuk meg a részleteket >>>