A baleset az M0-ás autóút 31-es kilométerénél, az M5-ös autópályára vezető lehajtón, Gyál térségében történt. A járművekben tizenegy ember utazott, mindenki ki tudott szállni – közölte honlapján a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Mint írták, a fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket, a műszaki mentés idejére teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

Emiatt az M5-ös autópályára Budapest irányába nem lehet lehajtani. Az Útinform tájékoztatása szerint kerülni az autóúton, a 26-os kilométernél az 5-ös főúti, Dabas-Soroksár csomóponton keresztül lehet.

Máshol is torlódik a forgalom

A 62-es főúton Seregélyes határában, a 30-as km-nél korábban egy kamion keresztbe fordult, majd félszélességben elzárta a főutat. A műszaki mentés idejére rendőrök irányítják a forgalmat.

Az M1-es autópályán, a Concó pihenőnél, a 94-es és 93-as km között aszfaltoznak a főváros felé vezető oldalon. A külső sávot lezárták, a torlódás 2-3 km-es.

Az M3-as autópálya kivezető szakaszán, Vásárosnamény felé, a 10-es km-nél munkavégzés miatt a belső sávba kell sorolni. Lassulás tapasztalható.

A magyar-ukrán határszakaszon, a 4-es főúton, Záhonynál a kilépésre várakozó tehergépkocsi forgalom 9-10 km-es.

Folytatódik az M0-M1 felújítása: idegtépő menet lesz az autósoknak

Az M0-M1 autópálya csomópontjának környezetében több le- és felhajtó ágon burkolatfelújítási munkálatok kezdnek szombaton. Bővebben --->