A Budapest Alapkezelő bejelentette, hogy Konkoly Miklóst nevezi ki a Budapest Bank-csoport részeként működő alapkezelő élére. A szakember nyolc éve irányítja a Budapest Bank privátbanki szolgáltatásokat kínáló Money+ üzletágát, amely feladatkörét új funkciója mellett is megtartja. A kinevezés hivatalosan az MNB jóváhagyását követően lép életbe.

Konkoly 2007-ben csatlakozott a Budapest Bankhoz a privátbanki üzletág (Money+) vezetőjeként. Munkája nyomán az akkor alig egy éve működő Money+ mára az egyik vezető hazai privátbanki szolgáltatássá vált: az ügyfélállomány 14 milliárdról 160 milliárd forintra, a tanácsadók száma pedig közel háromszorosára nőtt. A szakember felelősségi körébe tartozik 2012 tavasza óta az alapkezelő alapjai csehországi értékesítésének szakmai támogatása is. Nevéhez fűződik az átlagosnál nagyobb megtakarítással rendelkező ügyfeleknek nyújtott prémium szolgáltatás bevezetése is.

A szakember 1997-ben a Gödöllői Agrártudományi Egyetemen végzett közgazdászként, majd 2002-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett Európa szakértő mester diplomát.

Fatér Gyulát, a Budapest Alapkezelő leköszönő vezérigazgatóját június 1-jén nevezték ki a Budapest Bank lakossági üzletágának vezetőjévé.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!