Kedden délután tovább esett a forint, a kormány sajtótájékoztatóján elhangzott információk sem nyugtatták meg a piacokat. A dollár ára 415 forint fölé ugrott nem sokkal az amerikai piacok nyitása előtt. Az euróval szemben is meredeken esik a forint, 412 forint fölött jár az árfolyam, amire utoljára július első felében volt precedens. A svájci frank már 429 forint fölött forog, nem sokára átlépheti a 430 forintos lélektani határt a kurzusa.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!