A Rossmann futárszolgáltatás az online vásárlások alkalmával vehető igénybe, ha a kért kiszállítási cím budapesti. A délelőtt 11 óráig leadott rendeléseket, akár már a rendelés napján kézhez kaphatja a vásárló, az este 7-ig leadott rendelések pedig már másnap reggelre várhatók.

A drogérialánc csapata többféle szállítási idősávval este 9-ig biztosítja a kényelmes szállítást, amely 15 ezer forint feletti rendelés esetén ingyenes. Igény szerint egy-, két-, három- és négyórás kiszállítási időablakot is lehet választani, a rendelés alkalmával a futárnak küldött üzenetben pedig az ügyfél jelezheti, ha érintkezésmentesen szeretné igénybe venni a szolgáltatást.

A kiszállítás napjának reggelén a drogérialánc sms-ben és e-mailben is emlékeztet a szállításra és annak választott időpontjára, az érkezése előtt pedig a futár telefonon is jelentkezik. A megrendelt termékeket papírszatyorban kapja meg a vásárló.

Ügyfeleink közül sokan otthonról dolgoznak a mai napig, mégsem érnek rá egész nap várni a futárt, és 1-3 napot készenlétben várni az átvételre - mondta Fürjes Ádám, a Rossmann Magyarország Kft. online marketing csoportvezetője.