A West Hungária Bau Kft. alakíthatja ki a kőszegi volt MÁV gyermekotthonból a Kutatási és fejlesztési központot és campust, nettó 8 milliárd 995 millió forintért. A becsült ellenérték nettó 6 milliárd 874 millió forint volt - derül ki a BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. által az uniós közbeszerzési közlönyben közölt eredményhirdetésből.

Az új Kutatási és Fejlesztési Központ és Campus kialakítása során fel kell újítani a kőszegi volt MÁV gyermekotthon főépületét, valamint a vendégházat is. A főépület tervezett nettó szintterülete 7 715 négyzetméter, míg a vendégházé nettó 595,98 négyzetméter. Lesz a központban egy 200 adagos főzőkonyha, és épül 2 új felvonó is.

A nyertessel november 23-án kötött szerződést a BMSK. Indult még a közbeszerzésen a ZÁÉV Építőipari Zrt. is.

Az Nlc.hu 2017 decemberében írt arról, hogy 3,8 milliárdból építik ki a Pannon Egyetem kőszegi campusát. A városban már évek óta működik a KRAFT-program, amely igazi tudományos, kutatókat és a szellemi életet vendégül látó, nagyszabású projekt. Miszlivetz Ferenc, a KRAFT szellemi atyja korábban úgy írta le, hogy Kőszeg lehet a magyar Oxford.