Az „Élelmiszeripari üzemek komplex fejlesztése” című programról szóló határozat a Magyar Közlönyben jelent meg.

A "Szárazárugyár építése" című projekt gazdája a Gyulahús Kft. Itt cél a meglévő üzemi épületek bontása és szárazáru üzem, iroda és karbantartó épületrészek építése. A támogatás 4 milliárd 842 millió forint.

Az "Élelmiszeripari üzem építése Kisteleken" című beruházást a Hungaro-Food 2009 Kft. valósítja meg. Zöldmezős beruházás keretében, a Kistelek külterületén található logisztikai központban egy 7 700 négyzetméteres, új építésű, könnyűszerkezetes élelmiszeripari üzemépület készül. A támogatás 3 milliárd 820 millió forint.

A "Versenyképesség javítása, innovatív technológiákkal" című projekt a mosonmagyaróvári Profood Flexum Kereskedelmi és Gyártó Kft.-re lett szabva. A sajtgyártással foglalkozó vállalat ingatlanvásárlással bővíti telephelyét, melyen épületbővítés, építési munkák valósulnak meg. A gyártási, raktározási tér duplázódik. A támogatás 3 milliárd 235 millió forint.

A "Feldolgozóüzem fejlesztése Sárváron" című beruházást a Taravis Baromfi és Élelmiszeripari Kft. valósítja meg. Élőállat konténeres beszállításához egy 2 049 négyzetméteres épület készül, továbbá a meglévő üzem 480 négyzetméterrel bővül. A támogatás itt 3 milliárd 218 millió forint.