Szalagkorlátnak hajtott és a tetejére borult egy személyautó az M7-es autópályán, Nagyrécse közelében pénteken kora reggel, Budapest felé teljesen lezárták az utat - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

 

A tájékoztatás szerint a jármű motorja kiszakadt, amelynek nekiütközött egy másik személygépkocsi, annak pedig egy harmadik. A műszaki mentést végző nagykanizsai hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket.

A sztráda Budapest felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelik.

Ketten meghaltak egy balesetben Vácon

 

Fának ütközött egy személyautó péntekre virradó éjszaka Vácon, mindkét utas kirepült az autóból és a helyszínen meghalt – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

 

A közlemény szerint a baleset a Dr. Csányi László körúton történt, az autó egy előzés után kisodródott az útról és egy fának ütközött. A járműben egy helybéli 18 éves férfi és egy 16 éves lány utazott, a biztonsági övet egyikük sem használta.

A Váci Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Halálos baleset az M43-as autópályán

 

Budapest, 2023. augusztus 25., péntek (MTI) - Halálos közlekedési baleset miatt félpályás útlezárás van az M43-as autópályán, Kövegy közelében pénteken reggel – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

 

A tájékoztatás szerint az autópálya Csanádpalota irányába vezető oldalán egy kamion a leálló sávban elütött egy gyalogost, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A helyszíni szemle idejére a sztráda érintett szakaszán félpályás az útlezárás.

 

 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.
Indamedia Csoport