Az ADA a magyarországi piacra való belépést a bútoripar erősítése iránt érzett elhivatottságából teszi.  Ötvözi a hagyományos kézművességet a modern dizájnnal, az intelligens funkciókkal és az egyedi igényekre alakított darabokkal - olvasható a vállalat közleményében.

Immár három testvérgyára van az országban - az első Ausztrián kívüli gyár Körmenden, amelyet 1992-ben alapítottak, a következőt Nován 2002-ben, majd 2015-ben Zalaegerszegen. 

Az ADA-csoport jelenleg 2500 alkalmazottat foglalkoztat, Magyarországon 1200 főt.

Margot Wisiak, a vállalat marketing vezérigazgató-helyettese elmondta: „Nagyon örülök, hogy megkezdhetjük magyarországi tevékenységünket".

Egyedülálló bútorpiaci megközelítésünk megfelelt az iparág igényeinek. Ahogy növekedünk, továbbra is fejlesztjük magyarországi gyárainkat, és nemcsak megőrizzük termékeink kiváló minőségét, hanem tovább erősítjük értékeinket.”

Az ADA kizárólag gondosan kiválasztott anyagokkal dolgozik és készít igényes kanapékat, ágyakat, matracokat és ágyrácsokat, valamint számos finom gyártású termékcsaládot, mint például az ADA trendline - olvasható a vállalat közleményében.