Az eurót szerdán reggel hét órakor 383,72 forinton jegyezték kedd 18 órai 383,68 forint után.

A dollárt 359,23 forinton jegyzik 359,22 után, a svájci frankot pedig 399,98 forinton 400,03 forint után.

Szerda reggeli jegyzésén a forint 3,9 százalékkal áll erősebben az év eleji kezdésnél az euróval, 3,7 százalékkal erősebben a dollárral és 0,9 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

Átverős csúcstechnológia: a banki csalók is használják a mesterséges intelligenciát

Hangutánzó szoftverekkel hívják fel bankunkat a csalók a nevünkkel visszaélve. Ráadásul a legmodernebb deepfake eszközöket használják, amelyek ellen jelenleg szinte lehetetlen védekezni. Eltérítik az utalást, vagy új tranzakciót indítanak. Bővebben >>>

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!