Hyeong Tae Kim 1992 óta dolgozik az LG-nél: először az ázsiai piacon szerzett tapasztalatokat, majd több mint 20 évet töltött az észak-amerikai régió országaiban. Az Egyesült Államokban az LG szórakoztató elektronikai szegmensének termékigazgatójaként ő felelt a vállalat egyik korszakalkotó technológiai újítása, az OLED televíziók piaci bevezetéséért. Magyarországra érkezése előtt a vállalat csehországi és szlovákiai tevékenységét koordinálta a térség ügyvezető igazgatójaként.

A szakember Bumseop Leet váltja az ügyvezetői székben, aki a Magyarországon töltött sikeres évek után az LG brit leányvállalatának elnökeként folytatja munkáját.

Az LG Electronics Inc. világszerte 125 helyen 77 ezer alkalmazottat foglalkoztat. A vállalat 2017-ben rekordnagyságú, 55,4 milliárd dolláros (61,4 ezer milliárd koreai wonos) éves forgalmat ért el globális szinten. Az LG négy üzleti területen tevékenykedik - szórakoztatóelektronika, mobilkommunikáció, háztartási elektronika és légkondicionáló megoldások, valamint a járműalkatrészek és a síkképernyős televíziók, mobiltelefonok, légkondicionálók, mosógépek és hűtőszekrények egyik vezető gyártója a világon.