A régióban tervez terjeszkedni a mindössze másfél hónapja Skandináviában - Dániában, Finnországban, Norvégiában és Svédországban – piacra lépett streamingszolgáltató. A SkyShowtime.

„A szolgáltatás még idén decemberben elindul számos közép- és kelet-európai országban” – idézi a hwsw.hu Monty Sarhant, a SkyShowtime vezérigazgatóját. A SkyShowtime exkluzív műsorainak kínálata december 14-től lesz elérhető Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában.

2023 februárjában pedig Magyarországon, Albániában, a Cseh Köztársaságban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában is elindul a platform.

A SkyShowtime egy helyre gyűjti össze a blockbuster filmbemutatókat, az új, prémium sorozatokat, a családi tartalmakat, valamint a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME, a Sky Studios és a Peacock tartalmainak válogatott kínálatát. A SkyShowtime helyi gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és különlegességeket is kínál majd.