Harry herceg és Meghan Markle megszakították a kapcsolatot a Spotify-jal három évvel azután, hogy megállapodtak egy 20 millió dolláros üzletről. 

Nincs második évad

A sussexi hercegi pár podcastja, az „Archetypes” nem kap második évadot annak ellenére, hogy tavaly a slágerlisták élén indult – erősítette meg egy forrás a The New York Postnak.

A bennfentes hozzátette, hogy

a pár nem készített elegendő tartalmat ahhoz, hogy megkapja a teljes, több millió dolláros kifizetést.

A Spotify és az Archewell Audio közös nyilatkozatában kijelentette, hogy „kölcsönösen megállapodtak abban, hogy elválnak útjaik, és büszkék a közösen készített sorozatra”.

Bár 2022 novembere óta nem volt új epizód, Hollywood legnagyobb sztárjai, köztük Mariah Carey, Paris Hilton és Mindy Kaling is leültek korábban Meghan Markle-lel az egyórás epizódokra.

Bár nem világos, hogy a pár miért hagyta el a streaming óriáscéget, Markle nemrég egy új tehetségkutató ügynökséghez is szerződött.

Ez az üzlet arról szól, hogy Meghant hatalmi szereplővé tegyék Hollywoodban

 – osztotta meg egy bennfentes. 

Harryék ugyan megszakították üzleti kapcsolataikat a Spotify-al, ám továbbra is együtt dolgoznak a Netflixszel, amelyhez körülbelül 100 millió dolláros, ötéves szerződés köti őket.

Magánnyomozót küldtek utána a nightclubba: Harry herceg visszavág a bulvármédiának

Harry herceg tanúvallomást tesz az egyik londoni bíróságon az úgynevezett telefonhekkelés perben. Kétségtelenül kivételesen ritka alkalom, hogy a brit királyi család valamely tagját tanúként hallgatják ki egy bírósági ügyben.Bővebben >>>