A Mol megbízást adott a BNP Paribas, az Erste Group, az SMBC Nikko és az UniCredit, mint globális szervezők, illetve az OTP Bank és a Raiffeisen Bank International számára kötvénybefektetőkkel való telefonkonferenciák szervezésére egy fedezetlen, euróban denominált, névre szóló, 7 éves lejáratú kötvény kibocsátásával kapcsolatban.

A Molnak jelenleg két kötvénye van kint a piacon. Egy 750 millió eurós értékű eurókötvény, amely 2023-ban jár le, és egy, a Növekedési Kötvényprogram során kibocsátott forintos kötvény 28,4 milliárd forint értékben. A cég hitelminősítése a Fitchnél és a Standard and Poor's-nál is BBB-.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!