Az eToro befektetési platform együttműködési megállapodást írt alá a FinTech Acquisition Corp V., aminek eredményeként a közösségi befektetés platform tőzsdére megy - közölte a befektetőkkel Yoni Assia vezérigazgató.

A cég profilja, hogy közvetlen hozzáférést biztosít befektetőknek különböző pénzpiaci termékekhez kedvező áron, valamint a rutintalan befektetőknek, hogy mások befektetési profilját utánozhassák.

Jelenleg 20 millió felhasználója van 100 országban.

A tőzsde bevezetéskor a vállalat értékeltsége nagyjából 10,4 milliárd dollárra várható.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!