A reggeli gyengélkedést követően sikerült a csütörtöki zárószintje fölé küzdenie magát a BUX-nak. A részvényindex 0,1 százalékkal a tegnapi zárószint fölött, 44 513 pontnál állt délelőtt 10 óra előtt néhány perccel.

A vezető részvények közül az OTP volt az egyedüli, amelyik erősödni tudott, a bank papírjai 0,7 százalékos drágulást követően 13 790 forinton forogtak.

Ezzel szemben a Mol 0,5 százalékos gyengülést követően 2190 forintot, a Magyar Telekom 0,2 százalékos esés után 409, a Richter pedig szintén 0,2 százalékos lecsúszás után 8855 forintnál járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!