Idén is hat százalékkal növelheti forgalmát az erdélyi Szántó fivérek tulajdonában lévő húsüzlet, a Carlos Prodimpex SRL - írta Maszol. A Szántó Károly elmondta, apránként tanulták meg a mesterséget fivérével, Gézával.
Jelenleg hústermékek egész sorát készítik, havonta 2,5 tonnát értékesítenek. A Szántó testvérek elmondták, az utóbbi években folyamatos volt a bővülés. Sikerüket azzal magyarázták, hogy a termékeket hagyományos recept alapján készítik, a füstülést pedig fűrészporral végzik (képünk illusztráció).
Legolvasottabb
Nekimentek az ukránok az orosz "árnyékflottának"
Történelmi döntés: vényírási jogosultságot kapnak a gyógyszerészek, már régóta vártak erre
Milliókat buktak azok, akik nem így vették meg a lakásukat
Megint a románok tettek keresztbe: füstbe ment az MVM Csoport biznisze
Visszanyalt a fagyi: újabb devizahiteles nyert pert, megkopasztja a bankot a győztes ügyfél
Napirendre került: tarthatatlan a 28 500 forintos minimálnyugdíj, ennyiből nem lehet megélni
Durva számokat közölt a Wolt – akadt, aki félszáz pizzát és spagettit rendelt
Itt az újabb balatoni jégpálya
Személyi következménye lett a kitudódott vezetői fizetéseknek a HUN-REN-nél