Kedd esete túlnyomóan derült, száraz idő várható. Hajnalra néhol pára-, ködfoltok képződhetnek. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet szeszélyes területi eloszlásban 4 és 13 fok között alakul, de a völgyekben, hidegre hajlamos helyeken 1, 3, a vízpartokon 14 fok is lehet.

Szerdán túlnyomóan derült, száraz idő várható. Hajnalra néhol pára-, ködfoltok képződhetnek. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet szeszélyes területi eloszlásban 4 és 13 fok között alakul, de a völgyekben, hidegre hajlamos helyeken 1, 3, a vízpartokon 14 fok is lehet.

Csütörtökön többnyire napos időre számíthatunk fátyolfelhőkkel, kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem lesz. A délkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 13 fok között várható, de az északkeleti völgyekben hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 27 fok között alakul.

Pénteken napos idő várható kevés fátyol-, illetve gomolyfelhővel, csapadék nélkül. A délkeleti, déli szél néhol megélénkül. Hajnalban 6, 14 fok lesz a jellemző, a délutáni órákban 23, 28 fokot olvashatnak le a hőmérőkről.