A közép-európai ingatlanpiac meghatározó ingatlanfejlesztő csoportja, a WING hosszútávú bérleti szerződést kötött a Lightware-rel a Hungária Office Park egyik 7000 négyzetméteres épületére, melyet két ütemben, 2023 őszén, majd 2025 év elején foglal el.

A Lightware új, „A” kategóriás székhelye az iroda park 7. számú épületében, a Semsey Andor utca – Gizella út sarkán kap majd helyet és a standard irodai funkciók mellett

  • létrejön egy mérnöki szint, ahol a vállalat termékeinek fejlesztése folyik
  • illetve egy olyan logisztikai bázis, ahonnan a világ minden pontjára szállítmányoznak majd.

A Lightware hosszú távra bérel többek között iroda, gyártás és raktár területet a Park 7000 négyzetméterén.

A bérbeadással közel 100 százalékosra nőtt a komplexum bérbeadottsági szintje, és a fejlesztésnek köszönhetően javulni fog az épületállomány minősége is.

Az épület elhelyezkedése az egyik legnagyobb előny

Olyan helyet kerestünk, amely megfelelő teret kínál az összeszerelő-, gyártó üzemünknek, támogatja a logisztikát, vagyis egyszerűen lehet fogadni a beérkező nyersanyagot, és könnyedén menedzselhető az elkészült áruk kiszállítása is – mondta Gál Loránd, a Lightware Zrt. ügyvezetője.

Hozzátette, hogy a választásnál szem előtt tartották azt is, hogy legyen még lehetőség a további bővülésre, mert cégük fejlődik, az elmúlt 2 évben megduplázódott a létszám, ezért az új székhely kiválasztásnál a munkaállomások számának a bővíthetősége is fontos szempont volt.

  • A Hungária Office Park egyik legnagyobb előnyét az általa képviselt környezet, műszaki színvonal és a logisztikai szempontól is kiváló városi elhelyezkedése jelenti.
  • Az ingatlan kiemelt közlekedési csomópontban, a Hungária körúton, a Városliget közelében, a belvárostól 10 percre található, és a város szinte minden pontjáról könnyedén megközelíthető.
  • A három hektár nagyságú területen hét vegyesfunkciójú épület egy zöld belső parkot ölel körbe, ahol a meglévő épületállomány felújítása mellett új fejlesztési projekt indítására is lehetőség van.