Elkészült, sőt már a termelés is elkezdődött a budapesti székhelyű Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. új jánossomorjai üzemében − tudta meg lapunk. A 14 hónap alatt, mintegy egymilliárd forintos költséggel felépített gyártóbázis lehetővé teszi, hogy a német Dr. Oetker GmbH tulajdonában lévő társaság megtöbbszörözze gyártókapacitását. A háromszintes, 3 ezer négyzetméteres üzemet a legkorszerűbb, a környezetvédelmi előírásoknak is maximálisan megfelelő berendezésekkel, illetve gyártósorokkal szerelték fel.
Kálmán Csaba, a jelenleg már több mint 350 dolgozót foglalkoztató társaság ügyvezető igazgatója a Kisalföldnek úgy nyilatkozott, hogy a gyártókapacitás bővítése lehetővé teszi, hogy jelentősen növeljék a hazai beszállítók számát, illetve a tőlük vásárolt alapanyagok mennyiségét. A jánossomorjai üzemben elsősorban sütéshez használt adalék anyagok, süteményporok, befőzőszerek, illetve hűtött tejdesszertek is készülnek. A magyarországi gyárból nemcsak a hazai, hanem az európai piacot is kiszolgálják.
| Év | Nettó árbevétel |
| 2010 | 10,55 |
| 2011 | 10,81 |
| 2012 | 11,32 |
Legolvasottabb
Olyan ajándékot kapnak a One ügyfelei, amire nem is számítottak
Jó hír jött a kisnyugdíjasoknak, emelkedhet a pénzük
Rendkívüli bejelentés: Leó pápa a Vatikánba hívatta a bíborosokat
Szilveszteri Szuperlottó: 7 milliárdért megy a játék a következő 11 napban
Személyi következménye lett a kitudódott vezetői fizetéseknek a HUN-REN-nél
Elfogyott a türelem: Karácsony hangosbemondókon üzen a kormánynak
Durva üzenet a mosógépen, visszavitték az utcán hagyott meglepetést
Megint a románok tettek keresztbe: füstbe ment az MVM Csoport biznisze
Eltűnik egy fontos jelzés a szupermarketekből, nem árt résen lenni