A Mol 16 forinttal, 0,61 százalékkal 2650 forintra erősödött, 3,5 milliárd forintos forgalomban.

 

Az OTP-részvények ára 25 forinttal, 0,20 százalékkal 12 595 forintra csökkent, forgalmuk 6,7 milliárd forintot tett ki.

 

A Magyar Telekom árfolyama 10,0 forinttal, 2,49 százalékkal 411 forintra nőtt, forgalma 122,9 millió forint volt.

 

A Richter-papírok árfolyama 90 forinttal, 1,25 százalékkal 7110 forintra esett, a részvények forgalma 1,2 milliárd forintot ért el.

 

A BUMIX 4180,67 ponton zárt kedden, ez 104,35 pontos, 2,56 százalékos emelkedés a hétfői záráshoz viszonyítva - írja az MTI.

 

 

Minimális pluszban zárt a magyar tőzsde, de a BUX lemaradt a vezető európai indexekhez képest. Ennek egyik oka a Magyar Nemzeti Bank (MNB) keddi kamatdöntő ülése, illetve új prognózisa lehet, a jegybank jelentősen emelte inflációs és csökkentette GDP-várakozását - mondta Török Lajos, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.

 

A kisebb papírok közül az Opus továbbra is jelentősen erősödött, nagy forgalom mellett. Új információ nem érkezett a céggel kapcsolatban, a vállalat április elején teszi majd közzé tavalyi eredményeit.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!