A BetMe Entertainment nevű cégbe 42,4 millió forintot, a Vilhempbe 36 millió forintot fektet be az OXO Labs.

A  Vilhemp egy műanyagot helyettesítő, természetes forrásokból származó, biológiai úton lebomló, újrahasznosítható alapanyagot fejlesztett ki, amely politejsav és kenderrost keverékéből áll össze.

A BetMe Entertainment csapata az esport területén az alkalmi játékosok számára közösségi platform létrehozását tűzte ki célul.

Az OXO portfóliója várhatóan még az idén a Briefly és a Astoni csapatával bővül. A Briefly Business B2B megoldás segítségével az innovatív cégek saját online szabadúszó bázist építhetnek, az Astodi pedig a tartalomgyártókat segíti a helyigényes nagyformátumú fájlok kezelésében.

Az OXO Labs inkubátor összesen 357 millió forintot fektet be 2022 végéig minimum 10 korai fázisban lévő vállalkozásba részben a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal pályázata jóvoltából, részben saját forrásból.

Az inkubátor a következő egy évben közel 280 millió forintnyi befektetésről hoz majd döntést korai fázisú portfóliója növelése érdekében - közölték az MTI-vel. A társaság további cégek jelentkezését várja az OXO Labs weboldalán iparági megkötés nélkül.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!