Gyengült a forint: az euróval szemben 0,3 százalékkal, a dollárhoz képest pedig 0,4 százalékkal a szerda esti helyzethez képest. 

Ennek eredményeként csütörtök reggel 7 órakor - az MTI szerint - az euró árfolyam meghaladta a 380 forintot. A dollár jegyzése pedig átlépte a 360 forintos szintet, egész pontosan  361,45 forintba került a devizapiacon.  

Az MTI szerint a fontosabb devizák a svájci frankkal szemben viszont 0,1 százalékkal erősödött a forint, így az árfolyam 363,18 forintra változott. 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!