Az eurót este 396,71 forinton jegyezték a reggeli, valamivel magasabb 396,79 forint után. Napközben 396,45 forint és 398,21 forint között mozgott.

A frank 415,34 forintról 415,03 forintra gyengült, a dollár viszont 370,27 forintról 371,03 forintra erősödött.

Az euró jegyzése a reggeli 1,0709 dollárról 1,0693 dollárra gyengült.

Erre nem számítottunk a nyugdíjunkkal kapcsolatban

A mostani állami nyugdíjnak nagyjából a felére számíthatunk majd néhány évtized múlva, jelezték az Economxnak a Grantis szakértői. Mégis nagyítóval kell keresni a 40 év alatti fiatalokat az öngondoskodási piacon, holott ők lehetnek a nyugdíjmegtakarítások legnagyobb nyertesei, de még a negyvenesek sincsenek elkésve. Utánajártunk, hogy mennyi most a takarékoskodók átlagéletkora, és hogy mikortól érdemes nyugdíjra félretenni. Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!