Az euró a reggeli 395,69 forintról 394,28-ra, a dollár 372,15 forintról 369,84-re, a svájci frank 409,83 forintról 406,87-re gyengült.

A hét elejéhez képest a forint péntek esti jegyzésén 0,4 százalékkal áll gyengébben az euróval, 0,2 százalékkal gyengébben a dollárral és 0,6 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben.

Az átlagfogyasztás duplája a követelmény egy friss energetikai beruházásnál

Felelősségteljes energiafogyasztás ide vagy oda, nem épp Átlag Jánosra gondoltak, amikor meghatározták egy friss energetikai beruházás feltételeit.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább--->

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!