Az euróval szemben 0,2 százalékkal, a dollár ellenében 0,3 százalékkal, míg a svájci frankkal szemben 0,4 százalékkal erősödött a forint.

A forint mindhárom devizával szemben erősödni tudott a héten: az euróval szemben 0,3 százalékos, a dollárral szemben 1,2 százalékos, míg a frank ellenében 1,3 százalékos nyereséget tudott felmutatni.

Péntek délutánra 386,84 forinton jegyezték az eurót a kora reggeli 387,69 forintot követően. A dollár jegyzése 355,96 forintra csökkent 357,12 forintról, a svájci franké pedig 392,04 forintra a reggeli 393,65-ről.

Orbán Viktor örülhet, több a kápé

Egy hónap alatt 20,7 milliárd forinttal nőtt a hazai készpénz-állomány. Éves szinten közel félezer milliárd forint megy el a készpénzhez kapcsolódó költségekre.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább→

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!