Az eurót 393,69 forinton jegyezték este hat óra előtt a kora reggeli 392,63 forint után. A dollár 363,10 forintról 363,67-re, a svájci frank 410,47 forintról 411-03-ra erősödött.

A hétfői kezdéshez képest gyengült a forint a héten, az euró és a dollár ellenében egyaránt 1,2 százalékkal és 0,7 százalékkal a svájci frankkal szemben.

Ugyanakkor az év eleji kezdéshez képest a svájci frankkal szemben 0,4 százalékkal erősebben áll, de 2,7 százalékkal gyengébben az euróval és 4,7 százalékkal gyengébben a dollárral szemben.

Libákat nem tömnek annyira, mint amennyi pénzt a befizetős ATM-ekbe tuszkolunk

Egyre több pénzt fizetünk be ATM-en keresztül, ma a készpénzfelvételek összegének harmadát kiteszi az a forintmennyiség, amit mások befizetnek az automatákba. Emiatt egyre több bank használ visszaforgatós ATM-et, ahol a mások által befizetett, ellenőrzött bankjegyeket kaphatják vissza az ATM-es pénzfelvételt lebonyolító ügyfelek.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat bővebben--->

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!