Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Világszerte elismert szakértők ütköztetik véleményüket az MVM Future Talks elnevezésű tudományos-szórakoztató showjában, amelyen ezúttal is a jövő és a technológiai fejlődés kérdései kerülnek terítékre. Az ingyenes, interaktív online talk show-t az érdeklődők november 10-én este 6-tól a www.mvmfuturetalks.hu oldalon követhetik – számolt be az MTI.

A résztvevők ezúttal olyan kérdésekre keresik a választ, hogy merre tart a technológiai fejlődés, kik a ma innovátorai és hogy jó kezekben van-e a jövőnk - közölte az MVM az MTI-vel pénteken.

Az eseményen Neil deGrasse Tyson asztrofizikus, Kevin Kelly, a Wired magazin alapítója, Porkoláb Imre katonai stratéga, ifj. Duda Ernő üzletember és Zábori Balázs, űrkutatási mérnök ütköztetik véleményüket.

A nézők élőben kérdéseiket is feltehetik a szakértőknek. A műsor első része magyarul, a második pedig angolul, magyar nyelvű szinkrontolmácsolással zajlik majd.

Az MVM Csoport számára kiemelten fontos az innováció, a technológiai jövőt alakító trendek aktív követése, ezért hívta életre 2020-ban az MVM Future Talks-ot - írták a közleményben.