A Post Millenial-ban Alex Sorosról még szeptember elején megjelent cikkben arról számolnak be, hogy a vagyonos apja birodalmát megöröklő 37 éves férfi terve szerint a későbbiekben mindent megtesz annak érdekében, hogy Donald Trump ne nyerhesse meg a 2024-es elnökválasztást.

Alex Soros kész átcsoportosítani a forrásait és a prioritásokat, hogy 2024-ben Donald Trump legyőzésére fordítsa azokat.

A hírek elérték a volt amerikai elnököt is, aki ugyan jóval később, de végül reagált Soros szándékaira a Truth Social közösségi oldalon:

 

Nem hagyhatjuk, hogy ez az elkényeztetett kis degenerált nyerjen. Az apja irányítja az ügyészeket és a főügyészeket Amerikában. Tönkreteszik az országunkat. Mitch McConnell segít nekik ebben azzal, hogy semmit sem tesz!

– Trump végül hozzátette, hogy a republikánusoknak be kell keményíteniük.

 

 

 

Biden az erős amerikai gazdaságot dicsőíti, de a többség csak a szenilis öregembert látja benne

Az Egyesült Államok elnöke szerint egyértelmű, hogy a Bidenomics működik, sikeresek az elnöksége alatt bevezetett gazdasági intézkedések. Egy közvélemény-kutatás alapján azonban a szavazók többsége nem így látja, az aktuális elnököt ráadásul túlkorosnak tartják ahhoz, hogy egy újabb elnöki ciklust szavazzanak meg neki. Bővebben --->