Pécsett alakították ki a társaság legnagyobb, a külpiacokra is szállító logisztikai központját. A sertésvágás Szegedre, míg az úgynevezett vörös áru gyártása Bajára került. A cégcsoport legnagyobb szárazárugyártó üzemét Alsómocsoládon alakították ki több mint 4 milliárd forintos beruházással, az itteni 250 fős létszámot a közelmúltban további 50 dolgozóval bővítették. A szervezeti korszerűsítéssel párhuzamosan a Pickbe olvadt öt, korábban a Délhús tulajdonában lévő cég is: a Ringa, a Meattransz, a Meat Szolgáltató, az Inga-Délhús, valamint a Délhús-Food. Az átalakítástól már az idén több száz millió forintos megtakarítást várnak. Az egybeolvadás ellenére a pécsi cég klasszikus termékeit továbbra is Délhús márkanéven forgalmazzák. A telített hazai piac miatt a Pick Szeged idén az exportra koncentrál és jelenlegi, mintegy 30 százalékos külpiaci részesedésének növelését tervezi. A cég 2007-es üzleti tervében 64,5 milliárd forint nettó árbevétel szerepel.