Keddtől jelentkezhetnek jegyvásárlásra a szurkolók a jövő évi németországi labdarúgó Európa-bajnokságra.

Aki a helyszínen szeretne szurkolni, annak valószínűleg az értékesítés első szakasza kínálja a legnagyobb esélyt arra, hogy belépőhöz jusson, az október 26-ig tartó időszakban ugyanis 1,2 millió jegy talál gazdára. A következő értékesítési időszakokban ennél kevesebb belépőt kínálnak majd.

Ugyanakkor,

mivel a csoportsorsolásra csak december 2-án kerül sor Hamburgban, a most jelentkezők nem tudhatják, hogy melyik csapat mérkőzésére kapnak jegyet.

A selejtezőből egyelőre egyik gárda sem jutott tovább, eddig egyedül a rendező németek részvétele biztos.

Forrás: UEFA
Forrás: UEFA

Egy személy legfeljebb négy belépőt igényelhet, az európai szövetség (UEFA) az október 26-i zárás után sorsol, azaz mindegy, hogy a rendelkezésre álló időszakban ki mikor jelentkezik, az igény korábbi beérkezése nem jelent előnyt.

A jegyek ára 30-tól (körülbelül 11 700 forint) 1000 euróig terjed

– előbbi a csoportszakasz legolcsóbb belépőjét jelenti, utóbbi pedig a berlini döntő legdrágább kategóriáját. A szurkolók a stadionok közötti nagy távolságok miatt naponta csak egy mérkőzésre kaphatnak belépőt.

A gyűjtők számára rossz hír, hogy hasonlóan a tavalyi, katari világbajnoksághoz a jegyeket nem papíron, hanem csak digitálisan adják át.

A magyar válogatott jelenleg a G csoport élén áll a második szerbekkel azonos pontszámmal. A csoportok első két-két helyezettje jut ki egyenes ágon a kontinensviadalra.

 

A sportpiacot támadják a kiberbűnözők, egyre több sportoló és szurkoló adatai vannak veszélyben

Olyan rendszerekhez szereznek hozzáférést, ahol a sportolók teljesítményének adatait, illetve a wifire kapcsolódó drukkerek adatait is képesek lehalászni. Bővebben --->